Spoed of crisis contact

Is er gevaar?

Is er een levensbedreigend gevaar? Bel dan onmiddellijk 112.

Bel 112

Geen client bij SAVE Jeugdbescherming?

Dreigt een situatie thuis of elders uit de hand te lopen en ben je geen cliënt van SAVE Jeugdbescherming? Bel dan Veilig Thuis.

Bel met Veilig Thuis 0800-2000

Wel cliënt bij SAVE Jeugdbescherming?

Ben je cliënt bij SAVE Jeugdbescherming, dan bel je tijdens kantooruren (tussen 08.30 en 17.00 uur) met de medewerker SAVE die jou is toegewezen.

Buiten kantooruren bel je met het onderstaande nummer:

In de provincie Flevoland: bel 088 – 996 3000.
In de provincie Utrecht: bel 0800- 2000.

Ervaringsonderzoek

SAVE Jeugdbescherming wil graag leren van ervaringen. Wij willen weten hoe kinderen, jongeren en gezinnen die we ondersteunen onze dienstverlening hebben ervaren. We vragen hen daarom enkele vragen te beantwoorden.

Wanneer krijg je de vragenlijst?

Als wij onze dienstverlening afsluiten, krijg je een brief met een QR-code. Scan de QR-code met je telefoon, dan kom je bij de vragenlijst. Klik vervolgens op de link om de vragen in te vullen.

Wat doen we met de antwoorden?

De antwoorden die je geeft zijn helemaal anoniem. Wij weten niet wie de vragenlijst heeft ingevuld; er worden geen persoonlijke gegevens opgeslagen, ook niet je IP-adres. Als je namen of andere persoonlijke gegevens invult bij de open vragen, worden deze verwijderd voordat we de antwoorden verwerken.

Omdat de antwoorden anoniem zijn, nemen we geen contact met je op na de vragenlijst. Als je ontevreden bent en erover wilt praten, kun je onze klachtenregeling gebruiken. Meer informatie hierover vind je hier.

We gebruiken de antwoorden om te ontdekken wat er wel en niet goed gaat, zodat we onze dienstverlening kunnen verbeteren. Elk jaar maken we een verslag van de resultaten en publiceren dat op onze website.

Jouw antwoorden helpen ons om de dienstverlening van SAVE Jeugdbescherming te verbeteren en daarmee help je ook anderen!

De verwerking van uw persoonsgegevens

Lees meer over De verwerking van uw persoonsgegevens
Lees meer over De verwerking van uw persoonsgegevens

Bent u ontevreden? Laat het ons weten!

Lees meer over Bent u ontevreden? Laat het ons weten!
Lees meer over Bent u ontevreden? Laat het ons weten!

Privacyreglement

Lees meer over Privacyreglement
Lees meer over Privacyreglement

Over SAVE Jeugdbescherming

SAVE Jeugdbescherming komt in beeld als er zorgen zijn over de veiligheid of ontwikkeling van een kind of jongere. In opdracht van de gemeenten in de provincies Utrecht en Flevoland voert SAVE Jeugdbescherming maatregelen van jeugdbescherming en jeugdreclassering uit.

Maak kennis met SAVE Jeugdbescherming

Nieuwsbrief aanmelding

Blijf op de hoogte van al ons laatste nieuws! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.